Κοκτέιλ καρπούζι
10 Ιουλίου 2012Συνταγές
Μία συνταγή με το φρούτο της εποχής. Είναι πολύ δροσιστικό και είναι και ένας διαφορετικός τρόπος να δοκιμάζουμε το καρπούζι.
Xρειαζόμαστε
500 γρ καρπούζι καθαρισμένο και κομμένο σε κομματάκια
1 μπανάνα (150γρ περίπου, καθαρισμένη)
50 ml χυμό λεμονιού
τριμμένος πάγος
ζάχαρη (προαιρετικά)
σόδα (προαιρετικά)
Στο μπλέντερ ρίχνουμε το καρπούζι, τη μπανάνα σε φέτες, το χυμό λεμονιού και πάγο.
Τα χτυπάμε όλα μαζί. Αν είναι πολύ πηχτό ρίχνουμε σόδα. Επειδή το λεμόνι είναι ξινό και το καρπούζι σχετικά γλυκό, ίσως να χρειάζεται κάτι για να γλυκάνει. Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγη ζάχαρη.
Καταπληκτικό ποτό για το καλοκαίρι!!