0 προϊόντα - €0.00
  • Αρχική
  • Ιδέα & Φιλοσοφία
  • Παραγωγοί & Συνεργάτες
  • Κόστος Αποστολής / Τρόπος Πληρωμής
  • Blog
  • Επικοινωνία
plethora-theme
×
  • Όλα
  • Βιο Λαϊκή Αγορά
    • Βιολογικά Αυγά & Γαλακτοκομικά
    • Βιολογικά Λαχανικά
    • Βιολογικό Μέλι – Ταχίνι ΒΙΟ
    • Βιολογικά Οσπρια
    • Βιολογικό Ρύζι ΒΙΟ, άλευρα ΒΙΟ
    • Bιολογικά Φρούτα
    • ΠΡΩΙΝΟ και Παιδικές Τροφές ΒΙΟ
    • Σάλτσες ΒΙΟ ( Ντομάτας, Πιπεριάς)
  • Βιο προϊόντα
    • Superfoods
    • Ακατέργαστο Αλάτι, Ρόζ Αλάτι Ιμαλαΐων
    • Βιολογικά ‘Ελαια
    • Βιολογικό λάδι, βιολογικές ελαιές
    • Επαλλείματα BIO
    • Ροφήματα ΒΙΟ
    • Βιολογικά Αλευρα & Βιολογική Μαγιά
    • Βιολογικοι Σποροι και Καρποι
    • Βιολογική Ζάχαρη, Στέβια
    • Βιολογικό Μέλι – Ταχίνι ΒΙΟ
    • Ορεκτικά ΒΙΟ
    • Μπαχαρικά βιολογικά
    • Σπαθόλαδο ΒΙΟ
    • Βιοτροφές Πλούσιες σε Πρωτεΐνες
    • Βιολογικά Δημητριακά & Ρύζια
    • Βιολογικά Ζυμαρικά
    • Βιολογικά Tσάγια, Βιολογικά Βότανα
    • ‘Οσπρια βιολογικά
    • ΠΡΩΙΝΟ και Παιδικές Τροφές ΒΙΟ
    • Υποκατάστατα λευκής ζάχαρης
  • Παραδοσιακά
  • Φροντίδα & Υγιεινή
  • Πρ. δυσανεξίας
  • Για το σπίτι
  • Προσφορές

Μαύροι Γίγαντες Βιολογικοί με Μπακαλιάρος

8 Δεκεμβρίου 2014ΆρθραΌσπρια βιολογικάΣυνταγές

mayri gigantes me mpakaliaro

Μαύροι Γίγαντες Βιολογικοί με Μπακαλιάρο

ΥΛΙΚΑ

  • 1000 gr. μπακαλιάρο
  •  μαύρα φασόλια γίγαντες βιολογικοί
  • 2 κρεμμύδια ξερά*
  • 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια*
  • 1 πράσο*
  • 2 σκελίδες σκόρδο*
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης*
  • 1 ματσάκι άνηθο*
  • 200 ml. χυμό ντομάτας
  • 2 κουταλιές της σούπας σταφίδες μαύρες
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  •  Ελαιόλαδο
  •  Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  Αλάτι
    *κατά προτίμηση βιολογικά

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Οι γίγαντες
    Βάζουμε να μουσκέψουν τα φασόλια σε χλιαρό νερό, μία μέτρια κουταλιά αλάτι για 8 ώρες ή όλο το βράδυ.
  2. Ο μπακαλιάρος
    Κόβουμε το φιλέτο του μπακαλιάρου σε μερίδες.
    Αν δεν είναι ξαρμυρισμένος, πρέπει να ξαρμυρίσει σε άφθονο κρύο νερό.
    Θα το ξαρμυρίσουμε για 1 ολόκληρη ημέρα, αλλάζοντας το νερό κάθε 3 ώρες.
    Κατόπιν τον βάζουμε σε σουρωτήρι να φύγουν τα υγρά.
  3. Το μαγείρεμα
    Βάζουμε τους γίγαντες σε μια κατσαρόλα με άφθονο ζεστό νερό και τους βράζουμε μέχρι να χυλώσουν και να μαλακώσουν, αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
    Μόλις βράσουν και μαλακώσουν, χύνουμε το νερό που έχει μείνει.
    Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια.
  4. Σοτάρουμε τα λαχανικά με ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 3-4 λεπτά, προσθέτουμε τους γίγαντες, αλάτι και πιπέρι.
    Σοτάρουμε ελαφρά σε ελαιόλαδο τα φιλέτα του μπακαλιάρου, τα οποία έχουμε στεγνώσει.
    Σε ένα ταψί απλώνουμε τους μαύρους βιολογικούς γίγαντες με τα λαχανικά, ρίχνουμε τις βιολογικές σταφίδες και ακουμπάμε πάνω τα φιλέτα του μπακαλιάρου.
  5. Ανακατεύουμε την ντομάτα, με 2 ποτήρια ζεστό νερό τους και με την ζάχαρη, περιχύνουμε το φαγητό.
    Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
    Ψήνουμε στους 180° C Κελσίου μέχρι να δέσει η σάλτσα και να χυλώσουν, περίπου 1 ώρα.Καλή ‘Όρεξη!
    Πηγή: www.funkycook.gr

Δες επίσης την συνταγή,

Μαύροι Γίγαντες βιολογικοί στο Φούρνο

 

Αφήστε το σχόλιό σας Cancel


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατηγορίες Θεμάτων

  • Αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι (Τriticum dicoccum) (9)
  • Αλεύρι Μονόκοκκο (Triticum Monococcum) (1)
  • Άρθρα (157)
  • Όσπρια βιολογικά (5)
  • Παραγωγοί και συνεργάτες μας (9)
  • Προτάσεις (5)
  • Σπαθόλαδο (3)
  • Συνταγές (48)
  • Συνταγές για ψωμί (8)
  • Τι μας αρέσει (5)

Συνδεσμοι

  • COB
  • WWF
  • ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ
  • Καλλιστώ

Φιλοι

  • Atma studio yoga
  • Hehe Art
  • Yoga Dhara
  • Το Παραμικρό
  • Φωτογραφία. Lambros Kiriakou

logo

Η Συνύπαρξη είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά τον μικρό παραγωγό και τον καταναλωτή που ψάχνει ποιοτικά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα. Περισσότερα...

Γρηγόρης Χατζημιχαηλίδης, Marimar de Alava Polo

2310 219 208 / 6997 124 963

siniparxi@gmail.com

Η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

  • Κατάλογος Προϊόντων
    • Όλα
    • Προσφορές
    • Δωροκάρτες!
  • Λογαριασμός Πελάτη / Είσοδος
    • Ιστορικό Παραγγελιών
    • Επεξεργασία των στοιχείων μου
    • Η διεύθυνσή μου
  • Καλάθι Αγορών
  • Κόστος Αποστολής / Τρόπος Πληρωμής
  • Ιδέα και φιλοσοφία
  • Παραγωγοί και Συνεργάτες
  • Επικοινωνία
  • Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης
  • Διατροφικά μυστικά για την ανανέωση μας Σεπ 23

    Ο κλινικός διατροφολόγος κ. Στέλιος Λιναρδάκης αναλαμβάνει να μας μυήσει...

  • Σταφύλι: Τα οφέλη για την υγεία Σεπ 1

    Της Βασιλικής Κουτσοκώστα Το σταφύλι είναι ο καρπός του αμπελιού....

  • Πένες φούρνου με κρέμα αρακά Μάι 7

    Πένες φούρνου με κρέμα αρακά Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε πένες...

  • Συνταγές με Πολέντα Δεκ 2

    Ψητή πολέντα με τυρί και ντομάτα

  • Γλυκιές Συνταγές με Κολοκύθα Οκτ 14

    Μπράουνις με κολοκύθα Υλικά: 1 1/2 φλ. (360 γρ). πουρές...

Copyright ©2017 all rights reserved. Cookies Policy
Designed by Stelemoza Team
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε Cookies για διάφορες λειτουργίες της ιστοσελίδας. Επιλέξτε τις κατηγορίες που επιθυμείτε και αποθηκεύστε την επιλογή σας.
Απαραίτητα για την σωστή λειτουργία Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Δείτε τις επιλογές σας
{title} {title} {title}