Σαλάτα με φρέσκο βιολογικό αρακά, ρόκα και φέτα
Είναι η εποχή του φρέσκου αρακά. Είναι τόσο νόστιμος και γλυκός που τρώγεται ακόμα κ νερόβραστος! Αν δεν σου αρέσει να τον τρως μόνο λαδερό, μπορεί να το δοκιμάζεις σε σαλάτα.
Ανοιξιάτικη σαλάτα με φρέσκο αρακά, ρόκα, ραπανάκι και μια λεμονάτη σως. Τρίμματα φέτας από πάνω και η απόλαυση απογειώνεται!
Όμορφο πιάτο, θρεπτικό και νόστιμο!
Υλικά:
1 κούπα φρέσκος αρακάς (κατά προτίμηση βιολογικός), βρασμένος
λίγα φύλλα ρόκα βιολογική
2 ραπανάκια, σε φέτες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
70 γρ. φέτα βιο θρυμματισμένη
φύλλα δυόσμου
χυμός και ξύσμα 1 μοσχολέμονου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι κ πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζω τα λαχανικά μου σε ένα πιάτο. Χτυπώ το ελαιόλαδο με το μοσχολέμονο, το πιπέρι και το αλάτι. Περιχύνω τη σαλάτα με τη σάλτσα και γαρνίρω με τη θρυμματισμένη φέτα.
Καλή σας όρεξη!
Πηγή: theveggiesisters.gr